Η Αρχιτεκτονική Τοπίου αποτελεί, ένα νέο για τα ελληνικά δεδομένα  τομέα εφαρμογών, ο οποίος αφορά ένα πολύ σημαντικό μέρος της καθημερινής μας ζωής. Η  άρτια σχεδίαση αυξάνει την δυναμική του τοπίου και δημιουργεί περιβάλλον υψηλής αισθητικής, εναρμονησμένο στις σύγχρονες ανάγκες και φυσικά στο ευρύτερο περιβάλλον.

Η αρχιτεκτονική τοπίου αλλά και η περιβαλλοντική ανάπλαση εξωτερικών χώρων αποτελεί για εμάς την κύρια μορφή έκφρασης και δημιουργίας, καθώς στόχος μας είναι η διάδοση τους στο ευρύ κοινό, για να δημιουργηθούν, όχι μόνο πράσινοι χώροι, αλλά νέοι καλαίσθητοι χώροι αναψυχής τόσο ιδιωτικοί όσο και δημόσιοι.

Το αισθητικά και λειτουργικά άψογο αποτέλεσμα μας οφείλεται κατά κύριο λόγο στην πολυετή εμπειρία μας καθώς και στις άριστες συνεργασίες μας με τις μεγαλύτερες εταιρίες της Ελλάδας και του εξωτερικού παραγωγής και εμπορίας γεωργικών εφοδίων.

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και την κατασκευή ιδιωτικών ή επαγγελματικών εξωτερικών χώρων και γηπέδων ποδοσφαίρου ή γκόλφ.

 

Σκοπός, σε κάθε μορφής συνεργασία, είναι η  ικανοποίηση του πελάτη-συνεργάτη γι’ αυτό προσπαθούμε συνεχώς να  βελτιώνουμε την  ποιότητα των υπηρεσιών  και εφαρμογών  που παρέχουμε.

Μελετάμε την κάθε περίπτωση με την μοναδικότητα που της αρμόζει ώστε το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας να είναι η δημιουργία ενός πραγματικά νέου και καλαίσθητου περιβάλλοντα χώρου.

 

 

Portfolio